Over ons

SPICY CAMPERS

Hier huur jij de hipste campers van Nederland!

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

OVER ONS

Wij zijn team spicy campers!

De dromen begonnen bij een VW T2 bus

“Hoe leuk zou het zijn als we een camper zouden kunnen ombouwen tot mobiele koffiebus? “Ja, maar dan wel zo’n toffe Volkswagen bus!” Deze woorden waren de start van Smaakbus, wat later uitgroeide tot KoffieKoppen. Met KoffieKoppen hebben wij met de gekste (door onszelf) omgebouwde oldtimers en campers koffie gezet op de grootste festivals in Nederland. Festivals zoals Pinkpop, Lowlands en Mysteryland. Op het filmpje hiernaast zie je onze eerste koffiebus, op ons allereerste evenement 10 jaar geleden. 

Later hebben we onze camperkriebels nog meer aangewakkerd door in een knaloranje Volkswagen busje twee maanden door Nieuw-Zeeland te trekken. Te gek, behalve het bed, dat was vreselijk.  

Toen vonden we Chinookje, onze blokkerige VW LT. Achteraf gezien  ons eerste Spicy Campers project (voordat Spicy Campers bestond). We hebben ‘m volledig leeg getrokken en ook weer helemaal opgebouwd. Inclusief een lekker bed. Reizen in deze blokkendoos was te gek. Al bleef het een krappe blokkendoos en dus ging Chinookje naar een nieuwe eigenaar. Wij wilden groter en vooral minder hoeven verbouwen. 

 

Na een zeer uitgebreide zoektocht, vonden we MISS GILI, een lelijke bruine camper met heftig paarse hoogglans vitrage… Lelijk is een understatement. Maar, wel groot genoeg! Dus we kochten de Ford Rimor en gingen aan de slag. Om er een boutique hotel op wielen van te maken 

Eenmaal verbouwd was de vraag naar onze camper zo groot dat we hebben besloten er nog wat campers bij te kopen. En ook deze van top tot teen te verbouwen. Het blijkt een hit. Inmiddels hebben we 3 campers in ons eigen assortiment, hebben we al veel styling adviezen uitgebracht aan campereigenaren en is er een heus BOEK verschenen. Voor iedereen die zelf ook een bruine gedateerde camper bezit en daar een te gek exemplaar van wil maken! 

HET TEAM

Mérie Verweij

Tijmen Schulte

Mérie Verweij

Spice Girl
Merie is de stylist bij Spicy campers, haar intense afschuw van gedateerde bruine, saaie en vooral muffe campers was de drijfveer om Spicy Campers te starten.
Ik vraag het mijzelf vaak af. Waarom? Waarom toch is alles in de camper pimp wereld bont gekleurd, met stippen, strepen en zo veel plastic? Dat kan écht wel anders!​ Meer één geheel, meer een hotelkamer op wielen.
Mérie Verweij
Camper stylist

Tijmen Schulte

Spice boy
Zit er een stekker of een stroomdraad aan, dan weet Tijmen er wel raad mee. Durft groots te denken en bedenkt vaak de extremen in campers, want waarom niet?
Hoezo kunnen we geen statement maken met een wand vol kunstbloemen? Wat is er mis met LED dat van kleur kan veranderen? Ik zeg: "Niets!" Geef me een schroevendraaier en ik ben content! Mijn motto: Demonteren kan je leren (en anders kan je het altijd nog slopen)
Tijmen Schulte
Demontage expert