Styling advies

Spicy Campers styling advies

Wij helpen jou met jouw spice project!

SAY WHAT?!

Moeite met het bepalen van jouw stijl voor je camper en vooral: voelt het als een 👹 monsterklus? Wij snappen je. Én hebben de oplossing voor je. Want écht, met een beetje hulp kan je het zelf! Bespaar tijd én geld door van onze expertise te leren! Wij openen alleen voor jou en je camper, onze "Spice Up Your Van Loods!"

€75,-

per advies
Styling advies - video

Stel alle vragen die je wilt!

De videocall is heel goed geschikt als je de verbouwing graag zelf wil doen, maar je nog even een zetje in de goede richting wil krijgen. Je hebt nog specifieke vragen of een probleem waar je echt niet uitkomt. Vragen over styling en hoe je jouw sfeer kan neerzetten in jouw camper kunnen ook heel goed besproken worden tijdens deze call.

€350,-

per advies
STYLING ADVIES - LOODS

Stylingsdvies en Projectplan

Styling op maat is geschikt voor iedereen die nu een gedateerde camper heeft en geen idee heeft waar te beginnen. Je wil graag een fantastische hotelkamer op wielen, maar hoe dan! Hoe kies je de juiste kleuren, hoe verbouw je de badkamer en waar moet je allemaal nog meer aan denken?

€17,50

per boek
E-BOEK

Hét camper styling boek

Je heb een bruine camper, maar wil niks liever dan een te gek exemplaar hiervan maken? Dit is je boek! We bespreken hier onze aanpak van A tot Z. Hoe bepaal je de sfeer, hoe maak je een moodboard, waarom een centerpiece en hoe pak je de verbouwing van je badkamer aan? Allemaal vragen die worden beantwoord in het Spicy Campers Styling boek.